Kaminske peči na drva

Avstrijsko podjetje Haas+Sohn ponuja kaminske peči na drva, katerih kurišča so obložena z visoko kakovostnimi toplotno odpornimi oblogami s samočistilnim učinkom pri višjih zgorevalnih temperaturah. Obloge zagotavljajo hitro zagrevanje in ekonomično delovanje peči. Odlikuje jih izjemno precizna obdelava.

Boljši modeli kaminskih peči na drva imajo zrakotesno tritočkovno zapiranje vrat ter centralni dovod zgorevalnega zraka. Slednje omogoča dovod zgorevalnega zraka iz zunanjosti. Tako ločimo zrak iz prostora od tistega, ki je potreben za zgorevanje v kurišču. Imajo patentirano avtomatsko kontrolo dovoda optimalne količine zraka v kurišče, ki je potreben za zgorevanje.

Peči z oznako RLU delujejo neodvisno od zraka v prostoru. Te peči imajo samodejno zaklepanje vrat. Zagotavljajo varno in ekonomično delovanje ter so primerne za vgradnjo v nizko energijske hiše.

Posamezni modeli so na voljo z oblogami iz keramike ali naravnega kamna. Takšne obloge akumulirajo toploto ter jo počasi oddajajo v prostor.

Pri nekaterih modelih kaminskih peči na drva je na voljo dodatna oprema oziroma možnost naročila (opcijsko) s toplotnim akumulatorjem. Gre za blok za shranjevanje toplote z do deset urami toplotnega sevanja. Izdelan je iz magnezitnega kamna (gostota 4). Dobavljivo za peči: Olbia, Ficus-III, Ficus-II-RLU, Kalius, Inzell in Salzburg.

Povezava na spletno stran proizvajalca: www.haassohn.com

Slike nekaterih kaminskih peči na drva:

 

GLAVNE ZNAČILNOSTI KAMINSKIH PEČI NA DRVA HAAS&SOHN

Pri opisu vsakega posameznega izdelka na spletni strani proizvajalca so tudi ikone s posebno značilnostjo za posamezen izdelek.

Posebne lastnosti peči na drva proizvajalca Haas&Sohn, ki jih najdemo pri opisu izdelka in se razlikujejo glede na model peči, so naslednje:

 

1
  

Priključek za zunanji zrak – External Air Supplay 

     Z uporabo zunanjega zraka za izgorevanje boste prihranili stroške ogrevanja. Uživajte v varnejšem in bolj tekočem obratovanju, kot tudi prednostih čistejšega zgorevanja, ki ga nudijo kamini na drva.
     
2   Enostavna kontrola zraka za zgorevanje 
   
Vsi trije tokovi zraka, primarni, sekundarni in šobni zrak, so ergonomsko in udobno nadzorovani samo z enim vzvodom. Na ta način se doseže čistejše izgorevanje, ki vam omogoča prihranek pri stroških ogrevanja.
     
3  

Popolnoma samodejno elektronsko krmiljenje zraka – AUTO AIR 12V

    Funkcija i-control krmili dovod zraka z majhnim elektronskim motorjem (samo 6 W v času delovanja). Ustrezni dovod zraka se odpre ali zapre, odvisno od temperature zgorevanja.
     
4  

Avtomatski dovod zraka za peči, ki obratujejo tudi na rjavi premog – AUTO AIR KOHLE

   
     
5  

Avtomatski dovod zraka - AUTO AIR

    Popolnoma avtomatski dovod zraka, ki zagotavlja optimalno in čisto zgorevanje. Z dosledno visokim izkoristkom in brez napajanja, prihranite pri stroških in času ogrevanja zaradi čistejšega izgorevanja, minimalnega čiščenja in največje enostavnosti uporabe.
     
6  

Počasno zgorevanje premoga - KOHLE

    Žerjavica iz rjavega premoga lahko zagotavlja neprekinjeno toploto do 12 ur. Prav tako uživate v dodatni koristi z manjšo porabo goriva in optimalno enostavnostjo uporabe.
     
7  

Medtem, ko ni ogrevanja - priključek dovodnega zraka, ki ga je mogoče zakleniti

    Vstopno odprtino za dovod zunanjega zraka je mogoče zapreti, medtem ko se kamin na drva ne uporablja, kar preprečuje uhajanje toplega zraka iz prostora skozi kamin.
     
8   Toplotni akumulator – Heat storage stone
    Blok za shranjevanje toplote z do 10 urami toplotnega sevanja. Izdelan je iz magnezitnega kamna (gostota 4). Lahko uživate v večji udobnosti in prihranite čas, denar in gorivo. Dobavljivo opcijsko (dodatna oprema) za peči: Olbia, Ficus-III, Ficus-II-RLU, Kalius, Inzell and Salzburg.
     
9  

Neodvisno od zraka v prostoru - RLU

    Oprema RLU (s certifikatom DIN 18897) je idealna za nizkoenergetske in pasivne hiše ter toplotno prenovljene zgradbe, saj se zaradi dodatne tesnosti zrak za izgorevanje dovaja le od zunaj.
     
10  

Samodejno zaklepanje vrat – AUTO DOOR

    Vrata se nežno zaprejo in zaklenejo - elegantno in zanesljivo.
     
11  

Avstrijska okoljska nalepka UZ 37

    Označuje okolju prijazne izdelke z zelo nizkimi emisijskimi vrednostmi (<20 mg / m³) in dokazuje, da je blago proizvedeno okolju prijazno.

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.
 

Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani