La Nordica - Extraflame

Skupina La Nordica - Extraflame sledi svoje korenine nazaj do leta 1967. Od takrat je skupina trdo delala, da razširi in izboljša svojo ponudbo izdelkov in je razvila raznolike in napredne izdelke, ki zadovoljujejo vse potrebe in želje na današnjem trgu. La Nordica - Extraflame proizvaja peči na pelete in drva v ultra modernem, klasičnem ali rustikalnem slogu, kot tudi kamine in štedilnike na drva ter peči za centralno ogrevanje. Ponujajo tudi termo izdelke za ogrevanje sanitarne vode in radiatorjev v vašem domu. Nordica - Extraflame izdelki so vodilni na trgu in v skladu z najstrožjimi emisijskimi predpisi. Prav tako so vsi z oznako CE in potrjeni z mednarodnimi standardi.

Garancija: vsi La Nordica - Extraflame izdelki imajo dveletno garancijo od dneva nakupa na neustrezno izdelavo in materiale.


nordica

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani  Protops d.o.o.