Kamini, Nudimo vam

Nudimo vam:

 

Velika izbira izdelkov različnih proizvajalcev

V našem podjetju vam nudimo veliko izbiro kvalitetnih izdelkov za ogrevanje vašega doma priznanih evropskih proizvajalcev, kot so:

  • La Nordica – Extraflame
  • Haas+Sohn
  • Spartherm
  • Palazzetti
  • Cadel
  • Arcadia

 

Brezplačen ogled in svetovanje

Za brezplačen ogled in svetovanje nas kontaktirajte na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051 456 300. V primeru nedosegljivosti vam klic vrnemo.

 

 

Brezplačna dostava kupljenih izdelkov po celotni Sloveniji

Pri nas kupljene izdelke vam brezplačno dostavimo na vaš dom. Dostava velja za območje celotne Slovenije.

 

 

Strokovna in kakovostna montaža in sanacija dimnikov, kaminov, kaminskih peči ...

V našem podjetju delamo strokovnjaki, ki kupljene izdelke kvalitetno in strokovno vgradimo v vaš dom. Na koncu vas podučimo o delovanju ogrevalne naprave in pravilnem rokovanju z njo.

 

 

Diamantno vrtanje

V našem podjetju izvajamo diamantno vrtanje, ki je čisto, natančno in manj obremenjujoče za stavbo, ker ni vibracij, ki bi poškodovale stene ali tla. Na koncu je odprtina velika točno toliko kolikor je potrebno in je gladka ter zidu ali tal ne poškoduje.

V našem podjetju vam nudimo diamantno vrtanje: siporeksa, opeke in betona.

Z diamantnim vrtanjem izvajamo: vrtanje odprtin za zračnike, nove priklope, vrtanje odprtin za dovod svežega zraka za kaminske peči in različne kamine.

Po posvetu z vami in ob upoštevanju vaših želja se lotimo dela. S strojem za diamantno vrtanje betona navadno vrtamo pod kotom 90 stopinj.

Vrtanje opravimo na suh način brez vode.

 

 

Priklop na dimnik

Priklop na dimnik naredimo strokovno in kvalitetno. V ponudbi imamo cevi za priklop kaminov na drva, pelete ali kombinirano drva / peleti, kaminskih peči na drva ali pelete. Cevi za priklop na dimnik prostostoječe kaminske peči so lahko v barvi peči. Za več informacij nas kontaktirajte na tej povezavi.

 

 

Izdelava novih priključkov na dimnik iz šamota ali rostfrei

 

Ureditev zraka v prostor kjer je nameščena naprava za ogrevanje

Dovajanje zraka v prostor, kjer je kurišče.

Zadostna količina zraka za zgorevanje je nujen pogoj za normalno delovanje kurišča. Vsak prostor, v katerem se nahaja kurišče, mora imeti ustrezno velik dovod zraka za zgorevanje. Zahteve glede dovajanja in odvajanja zraka v prostoru s kuriščem urejajo ustrezni gradbeni predpisi.

 

 

Po opravljeni montaži vas podučimo o delovanju oziroma rokovanju z napravo

Vsaka kurilna naprava ima svoje lastnosti in zahteve, ki jih je potrebno upoštevati pri uporabi, da dobimo maksimalen učinek in izkoristek ogrevalne naprave. Po opravljeni montaži vas naš strokovnjak poduči o pravilnem delovanju naprave in rokovanju z njo. Ob upoštevanju teh navodil boste podaljšali življenjsko dobo vaše kurilne naprave, vi pa boste lahko nemoteno uživali v prijetni toploti in vzdušju, ki ju bo ustvarjala.

 

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.Povpraševanje

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte! Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

povprasevanje

Akcije

Storitve

▪   Sanacija dimnikov
▪   Montaža dimnikov
▪   Adaptacija dimnikov
▪   Izgradnja dimnikov
▪   Vgradnja kaminov
▪   Montaža kamina
▪   Prodaja kaminov
▪   Montaža kaminske peči
▪   Velika izbira različnih proizvajalcev

ISKANJE

logo
Montaža in sanacija dimnikov, vgradnja kaminov.
Pekel 17,2000 Maribor
GSM: 051 456 300
info@kamini-dimniki.si

OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo.

Razumem

Copyright Dim Grad d.o.o. © 2018. Vse pravice pridržane.   O piškotkih    Avtor strani